nieuw22112Welkom op frankpetersfotografie.com

Mijn naam is Frank Peters. Ergens rond 2009 ben ik gevallen voor een nieuwe hobby: Fotografie. Het begon allemaal met het fotograferen van grof wild op de Veluwe. Later ben ik enthousiast geraakt over het fotograferen van landschappen en macrofotografie.

Vaak vertoef ik in de weekenden op de Veluwe. Regelmatig gaat al ruim voor zonsopgang de wekker, spring ik m'n bed uit, poets m'n tanden en trek m'n camouflage kleding aan. Het is dan nog zo donker dat de hond me aankijkt met een blik van; "Moet ik er nu al uit..., ik lig nog zo lekker warm op m'n mandje in de caravan". Ik laat de hond nog even lekker liggen, pak m'n fotospullen en ga op pad. Dit alles om het grofwild en het landschap van de veluwe in het mooiste licht te vangen.

In april 2011 heb ik mijn eerste fotoreis mogen maken. En wel naar Schotland. Een schitterende ervaring die voor herhaling vatbaar is. Mijn wens is dan ook om eens per jaar een paar dagen door te brengen in de ruige natuur van de prachtige landen om ons heen.

Ik vind het leuk mijn kennis van fotografie te delen. Mocht u een fotocursus wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht u een foto zien die u graag wilt bestellen, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer u genoten heeft van mijn internetsite zou ik het leuk vinden als u een berichtje in het gastenboek achter laat.

Groeten, Frank